paths of glory: dimecres 25

és una broma?! qui, amb plenes facultats mentals, pot renunciar a una invitació per veure interpol a l’Apolo?

interpol m’agrada, sempre m’ha agradat i veure’ls en sala petita, encara que sigui amb el so de l’apolo, amb en paul banks a 2 metres, amb el públic entregat, amb el cuquet a dins perquè avui si comença el primavera, m’ha convertit durant la hora i mitja que ha durat el concert en un autèntic groupie.

Quina brutalitat! Un no parar de saltar, ballar, cridar i mal cantar des de la tercera cançó fins agotada la darrera opció de bis. Afortunadament, segueixen amb la mania de colar-nos bastants temes de l’últim àlbum, el que et permet, entre hit i hit, un descans per esbufegar i compartir el somriure d’orella a orella amb els qui t’envolten i estan xanant tant com tu. Catàrtic, un concertàs.

Només dos detalls mínims: per què no va sonar Rest My Chemistry? Per què no aconsegueixo mai el setlist?

 Però la nit encara no acabava. Corrents per arribar al poble espanyol a veure, just, just, caribou. I sí, aquest cop la deesa fortuna estava de la nostra part. Tot i una qua impressionant, tot i el meravellós missatge d’aforo complert penjat a la porta vam entrar. Oitant si vam entrar. Llestos per veure, tot i perdre’ns 15 minutets, el que esperàvem com un concertàs i no va ser gaire millor que una debacle sonora. En deixo un concert que n’és tot el contrari:

En la seva defensa cal dir que tenir algú sortit del subidón d’interpol al públic no és fácil. que, a més a més, estigui comparant amb el concert del sonar és injust. Però això no minva el fet que les veus sonèssin fatal i el bateria semblés que s’havia aplicat un retard per no quadrar res de res. tampoc no vaig acabar d’entendre com uns animals del ritme es van abonar a la seva vena més melòdica, excessivament melòdica. Concert fluix per unes bèsties d’escenari.

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión /  Cambiar )

Google+ photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google+. Cerrar sesión /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión /  Cambiar )

w

Conectando a %s

A %d blogueros les gusta esto: