friday “electrònica de casa” playlist

com que ja no tenim dilema intern de que el panorama musical, en general, de l’estat és excel·lent, seguint amb el meu interés per l’electrònica menys ballable, dedicaré la playlist a aquells de casa que es dediquen al noble art dels botonets, intentant no repetir-me, el que dolorosament vol dir renunciar a wooky, pina, nikka i bruna. evidentment no están todos los que son pero si son todos los que están, o gairebé. almenys per mi. bon divendres.

1. .tape. (daniel romero): històric de la folktònica de spa.rk, hem de recórrer a una recopilació de totokoko o a remixos per sentir nou material. dels que més m’agraden són els que fa d’artistes japos, amb qui lliga molt estilísticament, com bed o [.que].

.

2. LUAP (paul herrera) : subtilitat sonora i interès visual, un dels curators del casyc_up (Cantabria).

.

3. arbol & fibla (miguel marin & vicent fibla): arbol, nou fixatge de spa.RK i ex-piano magic (algún dia deixarem de presentar-lo així, però encarca no), i en fibla, un dels runners del label, van llançar conjuntament el bu san fa un parell d’anys.

.

4. skeamo (jorge sierra): de les granades, un del màxims representants de miga, ens acaba de mostrar el seu nou treball, eRA. un xic irregular i, en algún moment, espasmòdic, ens deixa un molt bon tema.

.

5. older (juan diego peral): l’aparició de prologue, l’any passat, editat per irregular, tumor de regular label, suposa la confirmació de que estem davant d’un artista en majúscules. àlbum impressionant amb un però que el propi títol indica: estem a l’inici d’una triologia i quan acaba et quedes amb les ganes de més. babeta.

.

6. logical disorder (javier barrero): evoluciona des de l’industrial més clàssic al present, amb tocs més ambient/idm, guanyant riquesa sonora. fosc. molt, molt interessant. i aquest, un temazo.

.

7. d.forma: edita dins el label/colectiu lovethechaos, que també freqüenten logical disorder o nikka, amb els que comparteix el gust per la foscor.

.

8. pablo bolívar: em costa molt parlar d’electrònica feta aquí i no citar-lo. normalment més pròxim a pista, va editar a les acaballes de l’any passat el motion. recopilatori amb temes més ambient, composats durant la última dècada. vaja, el seu selected ambient works ;P

.

9. pauk (pau cabruja): amb el segon treball repetint amb discontinu records, l’ep oda a m, s’ha relaxat, baixat el tempo, per deixar-nos dues peces molt agradables.

.

10. lasers & tsowc: ambdós a les files d’irregular, als primers els falta punch, per molt que mamin d’animal collective, però els anirem seguint, tenen algun tema. dels segons no puc sino repetir: molen. i m’encanta aquesta fricada, proposta dels ornitorrincos, dedicats a fer meitat i meitat. bon video i bon tema.

.

i aquí ho matem, almenys de moment. ;P

1 comentario

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión /  Cambiar )

Google+ photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google+. Cerrar sesión /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión /  Cambiar )

w

Conectando a %s

A %d blogueros les gusta esto: