rodrigo y gabriela @ bikini

Amb bikini a tope van decidir anar per feina, començant (tal com es pot veure al setlist :D, aconseguit gràcies a l’exercici de les habilitats persuasories de txuslee sobre un dels tècnics: ‘ei, em pots passar el setlist, per favor?) fortíssims amb hanuman i diablo rojo. Indici claríssim que no pensaven donar tregua; el públic entregat des del primer moment.

Com han reconegut en més d’una ocasió i ahir, damunt de l’escenari van reafirmar, són fills del metall que un bon dia van canviar l’elèctrica per l’acústica. I amb dues guitarres acústiques carden una tralla que espanta la terra. En directe transmeten una força i energía brutal, senyal inequívoca de que s’ho passen bé, molt bé, tocant. Mantenint l’esperit heavy.

Encara que en Rodrigo adopti el paper de lead guitar no he pogut deixar de fascinar-me per com la ma dreta de la Gabriela passa com un núvol damunt les cordes, per acabar caient contra el cos de la guitarra per marcar el ritme. Són dos instrumentistes impressionants.

Com a compositors són el que són, no és cap novetat que les cançons de r&g están tallades per un mateix patró, que comparteixen una estructura molt semblant. Molt resultona i, amb tant poc material, encara vàlida. Realment és el directe on treuen tot el seu suc.

Amb el públic ovacionant cada cop que donava la sensació de que es podia acabar, no es d’estranyar que no dubtessin gens en tocar juan loco al bis i, fins i tot, cosa cada dia més rara, a deixar caure algún tema no planificat. Un espectacle boníssim.

La menció negativa se l’emporta bikini. Primer, perquè és molt lleig vendre tantes entrades que part del públic no veu res. Segon, és encara més lleig enxufar el fil musical quan encara tens els artistes damunt l’escenari. És podia deixar clar que el concert s’havia acabat, tant al públic com a r&g (que semblava que no volien marxar, sobretot la gabriela),  de moltes altres maneres.

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión /  Cambiar )

Google+ photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google+. Cerrar sesión /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión /  Cambiar )

w

Conectando a %s

A %d blogueros les gusta esto: