D.O. The Rippers

Aprofitant que els electrodus estan de festa de pijames a Londres…

Recordeu les cintes de cassette? Sí, l’antiga pirateria. Doncs quan acabava un disc, sempre sobraven uns minuts en què aprofitaves i antxovaves un parell de temes, amb poca coherència estilística, val a dir. En una d’aquetes és on vaig sentir per primer cop The Rippers. No sé quants cops vaig rebobinar aquells 5 minuts amb el boli. Doncs, Fire Tractaät (2012, BCore) és la nova entrega:

La cinta pertanyia al David, dels desapareguts Zenobytes, i ni recordo què dimonis més hi havia gravat. Ell mateix m’ha recordat que tot va començar a l’Arboç, poblet prop del Vendrell, on els germans Teichenné (Marc i David) forjaven el grup on, després d’abandonar el seu anterior projecte conjunt Skull Boys, buscaven un so més proper a New Bomb Turks i Queers.

Total, que després d’un parell d’incursions a l’escena de festes majors de la província, i de treure un disc amb Subterfuge (Evil (1998) troba’l tu…), el seu estil es va tornar més agressiu. Xafacaps (1999) n’ès la mostra i el catalitzador del No Mört (2001, Ripper Recs – 2002, H-Records), el seu segon disc, de què en treuen una tirada única i limitada (per raons òbvies) de LPs banyats en sang, sang de porc:

Al qual va seguir l’encara més retorçat, si cap, Invertebrät (2004, H-Records, segell de Reus que torna amb energies renovades New H-Records, OJU AL DATU!):

Nomelêc’s Revenge (2006 – Rock On) i Seeds of the New Dawn (2009 – Rock On) ens van permetre no perdre’ls la pista. Haver-los vist en algun concert també ha ajudat, com per oblidar-ho. Segons ells mateixos diuen dels seus directes: “O sortim a matar o ens quedem a casa”. Puta actitud!

Essay Questions & Further Reading:

4 comentarios
  1. a bcore online encara el tenen en pre-order. hauràs d’esperar!

  2. txuslee dijo:

    Vaig a fer comanda 🙂

  3. millor, així no hauràs d’aguantar la indiferència dels de luchador

    • txuslee dijo:

      El dia 9 vaig cobrar maig… more to come?. Ara ja puc assaltar la botiga online!

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión /  Cambiar )

Google+ photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google+. Cerrar sesión /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión /  Cambiar )

w

Conectando a %s

A %d blogueros les gusta esto: