friday uk techno playlist

Com que els anglesos són molt seus, inclús identificant certs estils musicals amb el prefix UK, que si UK Garage, que si UK Bass… no he tingut altre remei que prefixar respectuosament aquesta playlist de productors de techno britànics.

Barroers i desacomplexats, amb una oferta musical immensa, plens d’influència negra, tenen menys miraments i manies que ningú. La sombra del Bass és allargada, afavorint bombos i ritmes més càlids. Els hihats en molts cops apareixen en shuffle, defugint la quadriculació.

En general domina l’opulència sonora, les capes ritmiques, més que sobreposar-se, alternar-se o respectar-se, es trepitjen donant sensació de brutícia, de soroll perpetu.

No encaixen gaire dins la línia minimal germànica.

Actress

Darren J. Cunningham desconstrueix el techno, l’allunya de la pistra i l’acosta al dub com ningú. R.I.P. en constitueix l’últim exemple. Köner i Mellwig es poden sentir satisfets de la seva herència.

Shadow From Tartarus – R.I.P – 2012

.

Instra:mental

La parella formada per Alex Green (sí, Boddika) i Damon Kirkham, després d’un munt anys d’eps, es va decidir a editar el su primer llarg l’any passat. Amb la pista i el techno com a fil conductor, aglomera un munt d’estils i influències. Forta presència d’electro, tocs dubstep/bass/grime, house, industrial i un rajet d’àcid:

Talkin’ Mono – Resolution 653 – 2011

.

Untold

La trilogia Change In A Dynamic Environment representa la metamorfosis definitiva de Jack Dunning. El capo de Hemlock recordings, com molts altres dins l’escena britànica, relega el dubstep a influència i inspiració per definir el seu techno i evolucionar-lo al llarg de la triolgia cap al industrial.

Caslon  – Change In A Dynamic Environment EP2 – 2012

.

Perc

Que Carter i Tutti hagin acabat col·laborant amb Void em sembla del més lógic del món. El que se m’escapa és perquè no ho han fet amb Ali Wells, un autèntic especialista en traslladar el noise a la pista. Sub greus potents, percussions metàl·liques i zapatilla per fer un manual.

A new Brutality – A new Brutality – 2012

.

Regis

A falta de pan, léase material nou, buenas son tortas, léase reedicions. Alguna cosa bona, com reeditar-te a tu mateix, ha de tenir ser el fundador de Downwards. I si no et dediques a fer remixos i manetes amb els petits de la classe. Alguna cosa de la canalla sempre t’emportes, com el rollete which de Vatican Shadow.

Blood Witness – In a syrian tongue

.

Rrose

L’enèssim emmascarat que apareix al damunt del terreny de joc edita amb Sandwell District així que suposarem que és Britànic. Techno tens, ni molt bipejat ni molt ambiental, en perpetu estat de promesa i incertesa.

Worn Scarred – Artificial Light (1969-1909) – 2012

.

Surgeon

Quan semblava que Anthony Child estava fora de joc i cada cop més allunyat de l’estudi ens sorprén l’any passat amb el Breaking The Frame, un reguitzell de techno clàssic homenatjat per la nova generació: Scuba, potser el paradigma del retorn al 4/4, inclou The Power Of Doubt en el seu Kicks. Tot i les temptacions de posar el remix de Remeber (al Dog In The Fog, de Oneohtrix Point Never) no portarem la contraria a un dj que et pot mirar malament.

The Power Of Doubt – Breaking The Frame – 2011

.             

Nathan Fake

Techno en la línia aquosa, de tornada a les burbujitas, de tornada a si mateix, sense sorpreses, lineal. Qui va ser nen prodigi de Border Community amb Drowing in a sea of love sembla estancat. No és que ens desagradi, és que esperem molt més d’ell.

Sense head – Iceni Strings – 2012

.

Boddika

Ha posat la directa (nivelón el dels temes conjuntament amb Joy O) per fer-se un bon lloc a la pista de ball.

Grand Prix – NL010 – 2011

.

Blawan

El niñato sembla que les clava totes. Més d’ell proximament  ;D

6 to 6 lick – Long Distance Open Water Worker – 2012

.

apa, petons

ps: ruthgonva, mooooltes gràcies pel logo!

Si la voleu escoltar sencera del tirón, l’he penjat al aquí.

1 comentario

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión /  Cambiar )

Google+ photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google+. Cerrar sesión /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión /  Cambiar )

w

Conectando a %s

A %d blogueros les gusta esto: