raime – quarter turns over a living line

IslBG

 

Tot i no desagradar-me cap dels seus eps, han hagut de lluir-se en llarg (i de llarg) per captar tota la meva atenció.

Ja a primera escolta s’intueix com una obra sencera, d’aquells àlbums en que cada peça perd part del seu sentit descontextualitzada tot i ser perfectament independents. La línia que transcorre des de l’inici amb Passed Over Trail fins a Exist in the Repeat of Practice és impecable.

.

Tremendisme dronero, ecos sortits de catacumbes i veus de dolor van evolucionant, lentament, cap al ritme de galeres de Soil & Colts convertint-te cada cop en més esclau del bombo; l’atmosfera és tan oclusiva que no et deixa ni una escletxa per on poder escapar. I com que ja no pots fugir, restes a mercé de Exist in the Repeat of Practice que,simplement, et segueix sometent.

Anulada la voluntat, s’obre un fil d’esperança amb The Walker in Blast and Bottle. Falsa esperança apagada a l’instant a base de martellades. El que semblava la llum al final del túnel (aquest ritmillo més agut i vital) en realitat representa el teu apunyalament. Repetitiu. Constant. I tu sense adonar-te’n, ni tan sols amb el crit de dolor,  fins que ha sigut tard.

.

Ara només queda baixar-te a l’infern perquè Satanàs, via Your Cast Will Tire, i els seus secuaços, a The Dimming of Road and Rights, et recordin que seguiràs de treballs forçats. A perpetuitat.

Sense dubte, un dels millors albums del 2012.

petons i bon any!

1 comentario

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión /  Cambiar )

Google+ photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google+. Cerrar sesión /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión /  Cambiar )

w

Conectando a %s

A %d blogueros les gusta esto: