shackleton – freezing opening thawing

shackleton - freezing - cover

No ho puc dir d’una altra manera: l’ha tornat a clavar. Sense variar gaire en la seva proposta estilísitica torna a presentar un treball immaculat. Així doncs, Freezing Opening Thawing, ep de tres temes, es construeix de la mateixa manera que qualsevol treball de shackleton: un esquelet polirítmic, tonalment sempre molt net i de rerefons tribal, que no s’acaba d’entendre com aconsegueix fer sonar tant i tant bé. Si ja sembla difícil lligar-lo amb coherencia, fer-lo sonar bé se’m presumeix a l’abast de molt pocs. La fluidesa amb la que es barrejen, fonen, muten o trenquen em deixa amb la boca oberta.

Amb el cos rítmic ja al coco, o si més no, passejant-s’hi, ens adonem que les altres capes han anat guanyant complexitat al llarg dels temps. Samplers vocals, tant acompanyant com marcant el ritme, subritmes de rerefons i atmosfera/ambient s’imposen cada cop amb més força, donant a entendre que, encara que segueixi prioritzant la musica de ball, el Music for the quiet hour aporta uns matisos que no sembla disposat a desaprofitar i que després del The Drawbar Organ és la línia en la que toca aprofundir. Dos treballs que, per molt que estiguin editats en pack, són dos rollets completament diferents.

.

El que sembla no canviar és la seva confiança en Zeke Clough. Era ell l’home de les portades a Skull Disco (es van barallar shackleton i applebim? els projectes en solitari pesaven més?) i sembla que seguirà sent l’home de les portades a Woe To The Septic Heart.

Apa, petons.

2 comentarios
  1. txuslee dijo:

    En @boletaires és el més guay! :__)

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión /  Cambiar )

Google+ photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google+. Cerrar sesión /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión /  Cambiar )

w

Conectando a %s

A %d blogueros les gusta esto: