Antonymes – There Can Be No True Beauty Without Decay

beauty decay

.

Ni tots els dies tens el cos per trallar-lo ni tots els dies estàs d’humor per deixar que et percuteixin el cerebelo. A vegades toca baixar voltes , ajudar el ritme cardíac a desaccelerar-se, tancar els ulls i deixar que els drones et portin. Probablement tinc el sr deupree ja trallat i, ni que sigui per augment de la tolerancia, costa deixar-se portar. Per sort, buscant i rebuscant, em va caure a les mans l’últim d’Antonymes (aka Ian M Hazeldine) que funciona amb precisió milimètrica.

.

Efecte balsam brutal. Gariebé instantani. Drones suaus que compaginen protagonisme amb quatre acords de piano, més que tocats, arrepenjats, molt suaument i amb mandra però que sempre, sempre, sempre entren en el moment just i amb la intensitat que toca. Resultat? Dos acords i ets seu. El teu cos és seu.

.

És impressionant com tot se t’acomoda per rebre el següent batch musical, sigui drone, sigui acord de piano, sigui fregada de corda. Inclús la respiració i la pulsació acaben al seu ritme, deixant-te planxadet i amb el somriure dibuixat.

No és que m’agradi ser maximalista però no em queda altre remei: és l’àlbum d’ambient que més m’agrada en molt de temps.

molts petons.

ps: la foto, on podeu llegir una mica de la historieta de l’àlbum, està extreta de http://www.wasistdas.co.uk/beauty%20decay.htm

1 comentario

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión /  Cambiar )

Google+ photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google+. Cerrar sesión /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión /  Cambiar )

w

Conectando a %s

A %d blogueros les gusta esto: