Donato Dozzy plays Bee Mask

donato-dozzy-plays-bee-mask-2013

.

Posar-se maximalista té els seus problemes. Quan abans cantes, abans t’adones que estàs sent tremendament injust, així que em toca recuperar algun dels àlbums d’ambient, similars i derivats, que he anat escoltant.

Tant per resultat com per la historieta que porta a darrera Donato Dozzy plays Bee Mask és un must. Tot comença el bon dia en que Dozzy i Madak coincideixen. Entre jijis i jajas, probablement amb l’ajuda d’alguna birra de més, els devia sortir la gallardia. (Madak: ‘A que no tens ous de cascar-te un remix de Vaporwave, temaquen de 13 minutejos de res” al que Dozzy contestaria: ‘Que no tinc ous?!, Que no tinc ous?!”)

.

Dit i fet, i el que havia de ser un remix per posar en comú la seva afició per les melodies aquoses es va allargar tant que ha donat per àlbum. Un àlbum de set temes/remixos que manté, en cada un d’ells, l’esperit de l’hipnotisme que comparteixen i suma, respecte l’original, la tendencia (ritme, estructura i tempo) technoide en que Dozzy viu immers.

L’evolució dels remixos és clara: els primers busquen centrar-se en explorar i jugar amb la melodia per fer un crescendo rítmic (tampoc us penseu que acabarem donant bots damunt la cadira) que s’acosta cada cop més a l’original.

.

Apa, petons.

1 comentario

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión /  Cambiar )

Google+ photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google+. Cerrar sesión /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión /  Cambiar )

w

Conectando a %s

A %d blogueros les gusta esto: