Koenraad Ecker – Ill Fares The Land

a3429963863_10

Koenraad Ecker, part, juntament amb l’Andrea Taeggi, de Lumisokea, que tenen nou treball, Apophenia, decideix começar carrera en solitari presentat-nos Ill Fares The Land de la mà de Digitalis Recordings .

L’àlbum es mou en paratges d’ambient obscur i cadència lenta coneguts per tots als que afegeix el seu instrument, el cello, per enriquir sonorament l’àlbum i alimentar, ni que sigui una mica i inderectament, l’eterna i estúpida discusió analógic vs digital, humà vs màquina.

Si intentem buscar un tret distintiu a l’àlbum, una veu propia en un món copat i darrerament extraexplorat, probablement sigui aquest cello afegit com una capa més entre drones i que ja apareix en la primera part de Oran, tema que obre el disc i acaba evolucionant a una sonoritat molt próxima a Raime.

.

Si seguim amb l’escolta ens trobem amb influéncies o recordatoris de molts dels grans del génere. A Kurtz, amb la seva barreja de glich i melodia, ja veiem els primers signes de la influéncia de raster, amb One eye la capa Haxan es trobaria en la seva salsa en una especie de versus amb Vainio i, finalment, Stuffed Man deixa el llistó ben amunt per Emptyset.

En resum, no aporta res nou però es disfruta.

Apa, petons

2 comentarios
  1. txuslee dijo:

    L’havia ja fagocitat i posat a la llista dels escollits per acompanyar-me a les tornades a casa mentre driblo prostitutes de la Rambla sense parar atenció al seu origen Lumisokeru.

    Prenc notes sempre i… Cotllons si es disfruta!

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión /  Cambiar )

Google+ photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google+. Cerrar sesión /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión /  Cambiar )

w

Conectando a %s

A %d blogueros les gusta esto: