Violet Poison – Sovrastrutture

cover

Cordem-nos el cinturons, Opal Tapes ens deixa un remesa de 7 nous àlbums d’amics, coneguts i saludats. Entre tota aquesta orgia de foscor brilla la brutalitat de Violet Poison, l’àlies amb que el productor de techno italià Francesco Baudazzi, més conegut com a Obtane, exiveig el seu punt més gamberro.

Sovrastrutture és un àlbum ecléctic i alhora coherent. La barreja de ritmes, tempos i freqüències es constant, per exemple, passem del soroll, drones i talls industrials presents Gabbia di Faraday als  progressius arpegiats de Lisergico i, per l’altra banda, la constant en els arpegis, el soroll de fons, aquesta sensació de lo-fi i la calidesa de la produció analógica, amb baixos que en cap cas són d’ultratumba, creen un tot en que cada peça és distingible.

.

Evidentment d’estructura techno (ell mateix defineix aquest projecte com a veiled proto-techno) conecta molt amb amb el punt punkarra de Container &Co i, alhora, amb aquest retro-vhs-80s-90s d’algun menda que ja he penjat per aquí. No podria ser d’una altra manera destacant Goblin i el Downwards dels 90 com a referència.

Això sí, el gran però que li trobo a l’àlbum és la sequedat/brusquedat amb que acaben molts dels temes, en especial els més ballables.

Apa, petons

1 comentario

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión /  Cambiar )

Google+ photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google+. Cerrar sesión /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión /  Cambiar )

w

Conectando a %s

A %d blogueros les gusta esto: