Alessandro Cortini – Sonno

alessandro-c-590

Finalment l’any passat Alessandro Cortini, conegut sobretot per les seves participacions amb Nine Inch Nails, va oblidar-se de pseudónims i àlies per editar sota el seu propi nom un parell d’àlbums (Forse 1 i Forse 2 amb Important Records) en els que tornava a mostrar la seva passió pels sintetitzadors Buchla. En 1, l’àlbum editat amb el moniker de blindoldfreak, ja havia estat la seva eina principal.

Per Sonno canvia la casa d’acollida, sent la Hospital Productions, l’encarregada de l’edició, i també l’eina de producció, ja que en aquest cas es decanta per utilitzar gravacions quotidianes realitzades a l’habitacó de l’hotel estant de gira i, tal com ell comentato see how the ambient sounds would interact with the MC 202/delay/speaker sound. 

.

El resultat és un àlbum que mama molt de l’ambient clàssic. Amb un punt tenebrós i que rebufa misteri per totes bandes però alhora amb un cadencia rítmica, sobre la que van apareixent les melodies, extremadament relaxant. La repetició exhaustiva d’aquestes, amb diferentes graus d’intensitat i distorsió, lliga l’album i li dona la coherencia d’estar davant un tot hipnótic, a mig camí entre un estat de trance i la contemplació.

Jo encara l’estic disfruntant molt. Espero que us agradi.

Apa, petons.

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión /  Cambiar )

Google+ photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google+. Cerrar sesión /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión /  Cambiar )

w

Conectando a %s

A %d blogueros les gusta esto: